Rouwkaarten

Wanneer je opzoek bent naar bijzondere en persoonlijke rouwkaarten, ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in grafische vormgeving en rouwdrukwerk wordt door ons met veel zorg en betrokkenheid ontworpen.

De standaard rouwkaarten zijn verleden tijd, wij maken bijzondere en unieke rouwkaarten welke past bij jouw dierbare. Samen bespreken wij de wensen, zoals kleuren, tekst en beeldvorming. Met deze elementen ontwerpen wij een speciale rouwkaart.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om een passende tekst voor op de rouwkaart te bedenken. Een tekst voor op een rouwkaart is erg persoonlijk en moet natuurlijk bij de persoon passen. Soms kan dit lastig zijn om te formuleren. Wij helpen u hier graag in. 

Prijslijst Rouwkaarten

Wij leveren tegen vaste tarieven inclusief opmaak- / verzend- en drukkosten / digitaal bestand en inclusief BTW, geen onverwachte extra kosten en geen toeslagen. Daarnaast bieden wij standaard witte enveloppen aan welke we in grotere aantallen hebben ingekocht, zo houden we de prijs laag. Bij PostNL kunt u een speciale rouwzak aanschaffen waardoor uw post met zorg en voorrang behandelt wordt. We laten hieronder de prijs zien van het vierkante formaat van 148x148mm en het staande formaat van 99x210mm i.c.m. goudfolie zoals dit toegepast is op de kaart van Boaz, Finn & Luuk. 

Levertijd Rouwkaarten

Onze standaard kaart kunnen wij de volgende werkdag al leveren wanneer het printbestand goedgekeurd is voor 16.00 uur. De rouwkaarten voorzien van foliedruk kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren wanneer het printbestand goedgekeurd is voor 16.00 uur. 

Wat heb ik nodig voor rouwkaarten? 

In onze blog hebben wij uitgelegd aan de hand van een aantal voorbeelden wat er zoal nodig is. Deze vind je hier

Financiële (on)mogelijkheden

Uiteraard spelen ook de financiële (on)mogelijkheden een rol mee: ons uitgangspunt is en blijft dat een passend afscheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Mocht zich hierin een probleem vormen, neem dan contact met ons op. Dan komen we hier samen uit.

R

Het materiaal

Standaard kiezen wij voor voor een hele mooie MC Gesatineerd (zijde) papiersoort met een gewicht van 400gr./m2, afgewerkt met een matte coating op de voorkant.

Voor de kaarten met foliedruk gebruiken wij Houtvrij Mat MC van 350gr./m2, afgewerkte met SoftTouch foliedruk en een matte coating. 

V

Het formaat

De vierkante kaart is 14,8×14,8cm nadat deze is gevouwen. De staande kaart is 9,9x21cm nadat deze is gevouwen. Uiteraard is elk formaat mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

c

All-in prijs

Wij leveren tegen vaste tarieven inclusief opmaak- / verzend- en drukkosten / digitaal bestand en inclusief BTW, geen onverwachte extra kosten en geen toeslagen.

Vierkante kaart + Envelop

25 kaarten incl. envelop – €125,-
30 kaarten incl. envelop – €130,-
35 kaarten incl. envelop – €135,-
40 kaarten incl. envelop – €140,-
45 kaarten incl. envelop – €145,-
50 kaarten incl. envelop – €150,-

Meer nodig? Laat het ons weten!

Staande kaart Foliedruk + Envelop

25 kaarten incl. envelop – €215,-
30 kaarten incl. envelop – €222,-
35 kaarten incl. envelop – €230,-
40 kaarten incl. envelop – €234,-
45 kaarten incl. envelop – €242,-
50 kaarten incl. envelop – €247,-

Meer nodig? Laat het ons weten!

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw wensen door te nemen en gaan direct voor u aan de slag. Liever rechtstreeks contact?

Marieke: 0623071176   |   Lisa: 0615697654

Contact

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact