Klantenservice

Bestelling

Heb je jouw bestelling geplaatst, dan ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, check dan ook je SPAM-box. Niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Levertijd

De levertijd is ca. 5 werkdagen. Betreft het een gepersonaliseerd product, dan is de levertijd ca. 5 werkdagen na akkoord van het ontwerp. Wanneer je een artikel eerder nodig hebt, mail ons dan even en we kijken voor je na of dit haalbaar is.

Verzending

Pakketjes versturen we PostNL of DHL maar kun je ook afhalen op afspraak. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met je product? Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst, m.u.v. op maat gemaakte (lees: eigen ontwerp, eigen afbeelding, gepersonaliseerde) artikelen. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening en het product dient in originele staat geretourneerd te worden. Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht, mail dan even naar order@vergetendoenwenooit.nl. Wij zorgen ervoor dat het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van geretourneerde artikel terug op jouw rekening staat. 

Bedrijfsgegevens

Vergeten doen we nooit

Skutterswei 14
9108LA Broeksterwâld

order@vergetendoenwenooit.nl


KvK: 
88367029
Btw: NL864596182B01
Bank: NL75 ABNA 0116 8589 90

Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om uw wensen te bespreken.

Mail

U kunt ons 7 dagen per week per mail bereiken via order@vergetendoenwenooit.nl of via onderstaand contactformulier. Is er spoed geboden? Zet dan SPOED in de onderwerpregel en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op per mail of indien gewenst telefonisch.

Bellen

U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag via onderstaande telefoonnummers tussen 9.00 en 21.00 uur. Mocht u ons telefonisch niet treffen, spreek dan een bericht in, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Whatsapp

Liever contact via Whatsapp? Geen probleem! Wij zijn via Whatsapp bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur.

 

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw wensen door te nemen en gaan direct voor u aan de slag. Liever rechtstreeks contact?

Marieke: 0623071176   |   Lisa: 0615697654

Contact

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact