Troostgeschenken

Als iemand in je omgeving een dierbare verliest, voelt dat vaak machteloos voor jou als buitenstaander. Je wilt iemand zo graag helpen, maar weet niet goed hoe. Wanneer de juiste woorden moeilijk te vinden zijn, kan het heel waardevol zijn om een troostgeschenk aan iemand te geven om diegene een hart onder de riem te steken. Een bijzonder gebaar – wanneer je gevoel veel wil zeggen maar woorden tekort schieten – in een cadeautje verwoord. Wij hebben met veel liefde een collectie met persoonlijke, te personaliseren troostgeschenken samengesteld. Natuurlijk hoeft dit niet altijd een geschenk voor iemand anders te zijn, deze producten kun je ook gebruiken om zelf thuis een mooi plekje te creëren om zo iemand die je mist, te herdenken.

Elke opdracht is bij ons uniek, waarbij we je graag helpen om een passend cadeau te vinden en/of te ontwerpen. Wij voegen standaard bij elke bestelling een kaartje toe, mocht je hier een persoonlijke boodschap aan toe willen voegen, laat dit ons dan weten.

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw wensen door te nemen en gaan direct voor u aan de slag. Liever rechtstreeks contact?

Marieke: 0623071176   |   Lisa: 0615697654

Contact

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact