Een rouwkaart die past bij jouw dierbare.

Een rouwkaart wordt vaak zo snel mogelijk na het overlijden verstuurd. Meestal al binnen één á twee dagen na het overlijden zodat familie, vrienden en andere genodigden snel op de hoogte zijn van de uitvaart. We laten een aantal voorbeelden zien van rouwkaarten, zodat u een duidelijk beeld heeft van welke informatie er nodig is voor een rouwkaart. 

Voor de voorkant wordt vaak gekozen voor een persoonlijke afbeelding, dit kan door middel van een foto van uw dierbare maar dit kan ook een foto van een stad zijn of juist van de natuur omdat uw dierbare hier erg van hield. Ook een symbolische achtergrond kan erg mooi zijn, bijvoorbeeld een zonsondergang.

Binnenzijde van de rouwkaart

Aan de binnenzijde links komt meestal een gedicht, een vers uit bijvoorbeeld de bijbel, een quote van uw dierbare of een zin uit een songtekst. We kunnen ons voorstellen dat dit erg lastig kan zijn en zullen hier binnenkort een blog aan wijden. Pinterest kan hiervoor ook een behulpzame bron zijn.

Belangrijke gegevens

Aan de binnenzijde rechts van de rouwkaart komen de gegevens van uw dierbare, zijn/haar gezin en de praktische informatie omtrent de uitvaart als ook het correspondentieadres.

Contact

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. De gegevens mogen daarom per mail verzonden worden, maar ook via Whatsapp is geen enkel probleem.

Heeft u vragen, of komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Marieke: 0623071176
Lisa: 0615697654