Grafmarkering

Na het afscheid gaat er nog een geruime tijd (6 maanden of langer) overheen voor er een gedenksteen kan worden geplaatst. De standaard grafmarkering welke wordt geplaatst ziet er erg zakelijk uit. Wij bieden tijdelijke grafmarkering aan op dibond welke wij naar uw wensen kunnen ontwerpen, zodat het graf van uw dierbare herkenbaar is. Daarnaast krijgen de familie en/of nabestaanden meer tijd en rust voor het uitzoeken van een grafmonument. Lees meer in onze blog ‘Tijdelijke grafmarkering, hoe ziet dit eruit?’

Voor een vaste prijs van €149,- leveren wij 100% maatwerk.  

Het bord kan in elke gewenste vorm worden gemaakt, zolang de afmeting binnen 80x50cm blijft. Dit betekent absolute maatwerk zonder extra kosten. Aan de onderzijde van het bord bevinden zich 2 pinnen die eenvoudig in de grond gestoken kunnen worden, zonder dat er geboord hoeft te worden.

Onder dit bericht vindt u ons formulier. Vul uw gegevens en wensen in, en wij nemen contact op om een voorstel op maat te maken. Liever direct persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook!

Wij werken samen met u en starten pas met de productie als u volledig tevreden bent.

De totaalprijs van €149,- is inclusief verzendkosten en BTW. 

Belangrijk

Deze elementen zijn bedoeld om het voor u iets makkelijker te maken. Heeft u een eigen idee, schroom dan niet! Daarnaast brengen wij natuurlijk ook onze eigen creativiteit mee. Samen komen wij tot een persoonlijk ontwerp die past bij uw dierbare.

Grafmarkering

Contactgegevens

Naam
Naam
Gewenst contact via:

Opmaak

Formaat
Vorm
Vorm
Achtergrond

Maximum file size: 268.44MB

Effen kleur
Lettertype | Naam
Lettertype | Tekst - Datum

Tekst

Maximum file size: 268.44MB

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw wensen door te nemen en gaan direct voor u aan de slag. Liever rechtstreeks contact?

Marieke: 0623071176   |   Lisa: 0615697654

8 + 11 =

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact