Incompleet maar toch compleet, samen op één foto.

Na het verliezen van één of meerdere gezinsleden voelt een familie- of gezinsfoto nooit meer compleet. In het hart zijn ze er altijd bij, maar hoe mooi is het dat we ze ook zichtbaar kunnen maken op een foto in de vorm van een lichte schaduw. Een schaduw tekenen kan voor alle leeftijden en is bij ons 100% maatwerk.

 

Fotobewerking, volledig naar jouw wens.

Voor we beginnen met het tekenen hebben we uitgebreid contact via WhatsApp of per mail. We brengen jouw persoonlijke wensen in beeld en vragen om verschillende details. Wanneer deze duidelijk zijn, gaan we beginnen met het ontwerpen/tekenen van jouw persoonlijke schaduw. Je krijgt de foto als digitaal bestand toegestuurd en indien gewenst, kunnen we deze ook in elke gewenst formaat laten printen op dibond (een prachtig aluminium sandwichpaneel van 3mm). Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 

Alles is mogelijk

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden dan alleen een schaduw, denk ook aan een vlindertje, een sterretje, een beertje of iets anders wat jouw dierbare symboliseert. Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan een schaduwfoto, is dat het ook voor de andere kindjes zichtbaar is wie er nog meer bij jullie gezin hoort.

Een bijzonder cadeau. 🤍

Laatst kregen we een berichtje van iemand die haar opa pas geleden was verloren. Ze zocht een mooi cadeau voor haar vader, en haar wens was dat hier een schaduwfoto in verwerkt kon worden van haar opa en oma samen. Ze stuurde ons een foto toe van haar opa en haar oma (die al eerder was overleden). Aan de hand van deze foto’s gingen wij aan de slag met een schaduw, met dit als prachtig resultaat. Opa en oma zittend op een bankje in de hemel, eindelijk weer samen. ✨ Dit prachtige gedichtje kregen wij meegestuurd om in het troostgeschenk te verwerken samen met de tekening. Hoe mooi is dit? 🙏🏼

Vaste prijs

Fotobewerking met schaduw: €49,95
Fotobewerking met symbool: €19,95

Vul onderstaand formulier in met jouw wensen, niets is te gek, we staan voor alles open en denken graag met je mee! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Fotobewerking
Voorkeur contact

Maximum file size: 268.44MB

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact