Grafdecoratie

Het behoud van een prachtige en persoonlijke gedenkplek voor jouw dierbare is van groot belang. Bloemen hebben helaas een beperkte levensduur, en vooral in de winter is het lastig om een geschikte decoratie te vinden. Wij hebben de perfecte oplossing bedacht: gepersonaliseerde grafbordjes voor op de grond of voetplaat. Onze unieke en duurzame producten blijven lang mooi en kunnen volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Duurzaamheid: Onze grafbordjes zijn gemaakt om langdurig mooi te blijven, ongeacht de weersomstandigheden.
Personalisatie: Kies uit onze bestaande designs met inspirerende teksten of pas het ontwerp volledig aan naar jouw eigen voorkeuren.
All-season decoratie: In tegenstelling tot bloemen zijn onze grafbordjes geschikt voor alle seizoenen, waardoor je gedenkplek altijd mooi en verzorgd blijft.
Uniek ontwerp: Laat je emoties spreken door een uniek ontwerp te creëren dat de persoonlijkheid van jouw dierbare weerspiegelt.

Wij staan klaar om jouw herinneringen te vertalen naar een prachtige en gedenkwaardige grafdecoratie.

Ontwerptool

Het is mogelijk om zelf iets te ontwerpen voor jouw dierbare. Gebruik hiervoor onze online ontwerptool. Deze vind je hier

Unieke duurzame grafdecoratie

Wij helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw wensen door te nemen en gaan direct voor u aan de slag. Liever rechtstreeks contact?

Marieke: 0623071176   |   Lisa: 0615697654

Contact

Maatwerk

Heb je zelf een idee, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee. 🤍

Social Media

Vergeten doen we nooit

Klantenservice
Contact