Tijdelijke grafmarkering biedt rust 

Na het afscheid gaat er nog een lange tijd overheen voor er een gedenksteen kan worden geplaatst. Bij ons heeft dit zo’n 7 maanden geduurd en dit schijnt zelfs nog redelijk snel te zijn. Ik wilde niet dat er een standaard grafmarkering zou worden geplaatst, die vond ik er heel zakelijk uitzien en ik wilde graag een mooi plekje creëren voor onze jongens, Boaz, Finn & Luuk.

Tijdelijke grafmarkering direct na een begrafenis.
Tijdelijke grafmarkering met bos bloemen direct na de begrafenis

Aanbod van tijdelijke grafmarkering

Er is wat tijdelijke grafmarkering betreft helaas weinig aanbod te vinden. Veel komt in de buurt bij het bordje wat standaard al wordt aangeboden en naast de naam en datum kan er vaak geen extra informatie in verwerkt worden. Daardoor kwamen we al snel op het idee om zelf een tijdelijke grafmarkering te ontwerpen. Marieke en ik hebben beide bij een groot printbedrijf gewerkt waardoor wij over een brede kennis beschikken wat betreft verschillende materialen. Daarom besloten we de grafmarkering te maken op dibond, dit is een aluminium sandwichpaneel welke zeer weersbestendig is en wel jaren mooi blijft.

Tijdelijke grafmarkering geheel naar eigen wens.

Marieke ontwierp samen met ons een prachtige tijdelijke grafmarkering in dezelfde stijl als het rouwkaartje. Dit zag er zoveel mooier uit, waardoor al snel de wens kwam om dit ook aan andere mensen aan te gaan bieden. Een grafbedekking die compleet naar eigen wens te ontwerpen is. Denk hierbij aan kleuren, teksten, lettertypes of misschien wel een mooie foto. Zo’n tijdelijke grafbedekking ziet er niet alleen mooier en liefdevoller uit, het geeft nabestaanden ook de tijd en rust voor het uitzoeken van een grafmonument.

Tijdelijke grafmarkering met gedicht onze engeltjes

Vaste prijs voor 100% maatwerk: €269,-  

Het bord kunnen wij in elke gewenste vorm maken, de prijs blijft altijd gelijk zolang de afmeting binnen het formaat van 80x50cm blijft. Het is dus 100% maatwerk. Het bord heeft aan de onderzijde 2 pinnen die je gemakkelijk in de grond steekt, er komen dus geen boorgaten aan te pas. 

Samen gaan we aan de slag en gaan we pas over tot productie als u helemaal tevreden bent.  

De totaalprijs van €269,- is inclusief verzendkosten en inclusief BTW. 

Samen gaan we aan de slag en gaan we uiteraard pas over tot productie als u helemaal tevreden bent.

Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om uw wensen te bespreken.