Wat zijn de mogelijkheden met de ontwerp-het-zelf tool? 

In deze informatieve blog leggen we je grondig uit wat de mogelijkheden zijn met de ontwerp-het-zelf tool. Je vindt hier stap-voor-stap instructies om de ontwerp tool te gebruiken en een unieke grafpin of grafdecoratie te creëren. Op onderstaande pagina zie je onze verschillende producten die je kunt personaliseren via de tool. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ovale, rechthoekige of halve cirkel vorm, maar ook voor een hartvormige grafpin of een exemplaar in de vorm van een ster of een vlinder. Door te kiezen voor een vorm die goed past bij de persoonlijkheid van de overledene of bij de manier waarop jij hen wilt herinneren, geef je de grafpin een extra persoonlijk accent.

 

Zodra je het product hebt gekozen dat je wilt aanpassen, hoef je alleen maar op ‘Start je ontwerp’ te klikken. Dit brengt je naar ontwerptool en nu kan het personaliseren beginnen.

Je begint met een blanco ontwerp. Aan de linkerkant vind je de opties om in- of uit te zoomen, iets ongedaan te maken of om het hele ontwerp te resetten. Aan de rechterkant vind je alle functies om je product te personaliseren.

Als eerste zie je staan ‘onze afbeeldingen’. Wanneer je hier op klikt zie je verschillende keuzes staan voor je ontwerp. Bij elke keuze hebben wij verschillende afbeeldingen voor je klaar gezet om bijvoorbeeld te gebruiken als achtergrond. Deze achtergronden variëren van effen kleuren tot patronen en afbeeldingen. Kies de achtergrond die past bij jouw voorkeur en bij de persoonlijkheid van de overledene.

Het is ook mogelijk om zelf afbeeldingen te uploaden naar de tool en deze te gebruiken als achtergrond op de grafpin. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van de overledene gebruiken, of een persoonlijke afbeelding die past bij de manier waarop jij hen wilt herinneren.
Wanneer je een afbeelding of foto hebt gekozen, geeft de tool je nog de optie om deze een beetje bij te snijden of om hier een filter overheen te plaatsen.

Om het je nog makkelijker te maken hebben we een paar ontwerpen voor je klaargezet. Deze vind je terug onder ‘vooraf gemaakte ontwerpen’. Deze ontwerpen bevatten standaard afbeeldingen en tekst, die je vervolgens zelf kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Voeg bijvoorbeeld een foto toe van de overledene, pas de tekst aan en voeg een datum toe voor een persoonlijke touch.

We hopen dat we je zo een beetje wegwijs hebben gemaakt met onze ontwerp-het-zelf tool. Het is belangrijk om te benadrukken dat onze service onveranderd blijft: we staan nog steeds klaar om kosteloos een ontwerp voor je te maken met dezelfde liefdevolle aandacht en zorg als altijd.

Heeft u vragen, of komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Marieke: 0623071176
Lisa: 0615697654