Ons nieuwe product, de grafpin, heeft vele mogelijkheden en toepassingen voor diverse situaties.

In deze blog willen we graag wat dieper ingaan op dit bijzondere product en de vele manieren waarop het kan worden gebruikt.

Een van de meest voorkomende toepassingen van de grafpin is als tijdelijke grafmarkering. Na een uitvaart duurt het vaak een geruime tijd voordat er een definitieve gedenksteen kan worden geplaatst. In de tussentijd wordt er meestal een standaard grafmarkering geplaatst, wat er vaak erg zakelijk uitziet. Onze grafpin biedt een mooie en budgetvriendelijke oplossing voor deze tijdelijke grafmarkering. Het kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en ideeën, en wij denken graag met je mee over het ontwerp, de grootte, de vorm, de tekst en de achtergrond.

Tijdelijke grafmarkering direct na een begrafenis.
Tijdelijke grafmarkering met bos bloemen direct na de begrafenis

Grafpin als grafdecoratie

Naast het gebruik als tijdelijke grafmarkering kan de grafpin ook worden gebruikt als grafdecoratie. Het kan bijvoorbeeld mooi in de grond worden gestoken tussen de steentjes of in een bloempot. Hiermee kun je een mooie, persoonlijke boodschap achterlaten bij het graf van jouw dierbare. In onze webshop hebben we al een aantal standaard teksten beschikbaar, maar als je liever een andere tekst wilt, dan kunnen we dit natuurlijk voor je regelen.

Tijdelijke grafbedekking, grafmarkering van drieling Boaz, Finn & Luuk

Zelf een idee?

Als je zelf ideeën hebt, dan denken we graag met je mee. Of het nu gaat om een tekst, lettertype, vorm, grootte of achtergrond, wij staan open voor al jouw ideeën en suggesties. Via www.unsplash.com kun je een selectie van verschillende afbeeldingen vinden die als achtergrond kunnen worden gebruikt voor een grafpin. Als je hulp nodig hebt bij het inschatten of jouw idee in de praktijk net zo mooi wordt als dat je in gedachten hebt, dan maken we altijd vrijblijvend een voorbeeld voor je.

Wij staan voor u klaar!

Als je nog vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en adviseren je graag over de vele mogelijkheden van onze grafpin.